STABU Bestekservice

FibreCem Grootformaat vezelcementplaten
FibreCem grootformaat vezelcementplaten bieden u in het ontwerp van geventileerde gevels een veelzijdigheid aan keuzemogelijheden. Wilt u accenten zetten, laat u zich inspireren door de wereld van kleuren, structuren en oppervlakken.

Bestek samenstellen

INNCEMPRO Kantplanken
Dé lichtgewicht oplossing voor koudebruggen. Rot- en schimmelbestendig, onderhoudsarm, eenvoudig te plaatsen en isolatie en afwerkplaat in één product.

Bestek samenstellen

INNCEMPRO Houtvezelcementplaat
De INNCEMPRO®, houtvezelcementplaat, is een hoogwaardig plaatmateriaal met buitengewone eigenschappen voor gevels, vloeren, wanden, geventileerde gevels, dakoverstekken en brandwerende constructies.

Bestek samenstellen

FAVEMANC keramische geveltegels
Favemanc keramische geveltegels, specials en accessoires bieden de mogelijkheid gevels te creëren waarbij duurzaamheid, innovatie, kwaliteit, milieu en onderscheidend vermogen hand in hand gaan.

Bestek samenstellen

INNCEMPRO Vloerluiken
Geïsoleerde vloerluiken volgens BRL 3300, rot- en schimmelvrij. Met de twee types Inncempro® VL20 en Inncempro® VL22 biedt Inncempro de beste keuze in standaard afmetingen en maatwerk voor situaties waar een vloerluik gevraagd wordt.

Bestek samenstellen